1. Home
  2. Microcash Handleiding
  3. Statistieken en lijsten
  4. Aantal actieve klantenpasgebruikers overzicht

Aantal actieve klantenpasgebruikers overzicht

F7 Klantenpas – F8 Actieve klantenlijst

In de ‘Actieve klantenlijst’ kunt u per periode het aantal klantenpasgebruikers bekijken dat minstens één aankoop heeft gedaan. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn om te bepalen of een actie die het klantenpasgebruik moet stimuleren, het gewenste resultaat heeft.

U gaat naar dit overzicht door in het klantenpasmenu op F8 te drukken. U wordt hierna gevraagd naar de periode waarin het klantenpasgebruik gemeten moet worden. Indien u hier bijvoorbeeld dertig dagen invoert, dan heeft elke punt in de grafiek betrekking op de dertig dagen voor de datum in de grafiek vermeld.

Nadat de klantenaantallen berekend zijn, krijg u de keuze of u alleen de grafiek (F1) wilt zien, of eerst de lijst met klantenaantallen en daarna de grafiek (F2). Kiest u voor de tweede optie, dan krijgt u een lijst te zien met alle datums vanaf een jaar geleden tot nu, met daarbij het aantal klantenpasgebruikers op die dag. De lijst kunt u met F12 uitprinten.

Als u deze lijst verlaat met ESC, krijgt u de grafiek te zien met het aantal klantenpasgebruikers in het afgelopen jaar. Deze grafiek kunt u uitprinten met F6. U verlaat dit scherm met ESC.

Updated on 14 juli 2022

Was this article helpful?

Related Articles

Hulp nodig?
Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag, of wil je gewoon graag één van onze medewerkers spreken?
CONTACT SUPPORT