Dagoverzicht

F5 Management – F1 Einde dag – F1 Dagoverzicht – Kies periode en kassa’s – F12 OK

Om een overzicht te krijgen van de omzet die u gemaakt heeft, kunt u het dagoverzicht gebruiken. Vanuit het hoofdmenu kiest u voor het menu F5 Management, hierin kiest u F1 Einde Dag en in dit menu gaat u met F1 naar het Dagoverzicht.

U komt nu in het datum selectie scherm. U ziet dat u bij ‘Van’ en ‘Tot’ een periode kunt kiezen. De periode staat standaard op de huidige dag. U kunt de periode veranderen door met uw linkermuisknop op het pijltje rechts van de datum te klikken. Er verschijnt nu een kalender, waarin u op de gewenste dag kunt klikken.

Standaard wordt het dagoverzicht van alle kassa’s getoond. Wilt u echter de omzet per kassa gespecificeerd zien, dan kiest u de gewenste kassa door op het pijltje achter ‘alle’ te klikken. Er verschijnt een lijst met de kassanummers en u klikt de kassa van uw keuze aan.

In de linkerkolom ziet u de gegevens van de hele periode (in dit geval één dag). In het rechtergedeelte ziet u een specificatie per dag. Met F6 print u het dagoverzicht op uw bonprinter, met F7 op uw gewone printer. U verlaat het scherm met ESC.

Updated on 22 augustus 2022