Extra functies

Restant overnemen

F1 Kassa – F12 Klaar – Restant overnemen

Als er met meerdere betaalmiddelen betaald wordt, kunt u MicroCash uit laten rekenen wat er nog met een ander betaalmiddel moet worden betaald. Wordt er bijvoorbeeld twintig euro contant betaald en de rest met PIN, dan vult u eerst twintig euro in bij contant en gaat u met de pijltjestoetsen naar het invulveld voor PIN toe. Als de cursor daar staat, drukt u op de INS toets en het resterende bedrag komt daar automatisch te staan.

Afrekenen zonder bon

F1 Kassa – F12 Klaar – Afrekenen zonder bon

In het afrekenscherm is het mogelijk af te rekenen zonder kassabon. Kies daartoe voor de knop ‘zonder bon’ in het afrekenscherm.

Afrekenscherm opties

Voor onze klanten maakten wij aparte instellingen voor het afrekenscherm. De volgende
opties kunnen wij aan of uit zetten.

Deze instellingen kunnen wij in- en uitschakelen:

• Geldlade alleen openen als er contant betaald wordt
  • Kassabonnummer ’s nachts op nul zetten
  • Afronden op vijf eurocenten
  • Bij ruilen tweede bon uitprinten
  • Bij betaling met creditcard of PIN kopiebon uitprinten
  • Standaard geen bon uitprinten

Wilt u dat wij dit bij u instellen, bel dan even met onze helpdesk.

Updated on 2 juni 2022