1. Home
  2. Microcash Handleiding
  3. Schaplabels en etiketten
  4. Het programma om etiketten of schaplabels mee uit te printen

Het programma om etiketten of schaplabels mee uit te printen

Zorg voordat u schaplabels of etiketten gaat printen dat u het goede papier in de A4- of labelprinter heeft geplaatst.

Druk vervolgens met de linkermuisknop op het icoontje “Schaplabels afdrukken” of “Etiketten afdrukken“. Deze icoontjes kunt u vinden op het bureaublad van de computer die is gekozen om labels vanaf te kunnen printen.

Als het programma gestart is, selecteert u eerst met de linkermuisknop de gewenste layout en drukt u vervolgens op “Printen“. Er opent een scherm, waar u de printer selecteert waarmee u de labels wilt afdrukken.

Schaplabels en etiketten verwijderen

Als u de schaplabels of etiketten geprint heeft kunt u de schaplabels of etiketten die klaar zijn gezet verwijderen, om te voorkomen dat als u een volgende keer gaat printen, de oude nogmaals geprint worden. Hiervoor drukt u op de knop “Alle labels verwijderen“.

Ook is het mogelijk om enkele labels te wissen uit de lijst, als u bij voorbaat al weet dat u van specifieke artikelen geen labels afgedrukt wilt hebben. Voor deze functie drukt u op “Label verwijderen“.

Updated on 22 juni 2022